Комплекс ”Синьо лято” е разположен в близост до морето, в местност „Черноморец“, намираща се на 18 км южно от град Варна. Kъщичките в комплекса сa на пешеходно разстояние на 2 минути от плажната ивица. Комплексът разполага с общо осем самостоятелни къщички, с изглед към морето и гората, шест, от които големи къщички, разполагащи с голяма спалня и два разтегателни фотьойла (максимален капацитет на помещението – 4 души). Предлагат се и две по – малки къщички, които разполагат с две единични легла (максимален капацитет на помещението – 2 души). Всяка къщичка разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизия, климатик и безжичен интернет.

На разположение на гостите на комплекса са малки и подвижни барбекюта за самостоятелно ползване, снек – барът на комплекса,който сервира пресни морски ястия, а в близост има условия за пешеходен туризъм.

Комплексът предлага идеалното съчетание между гора и море, в близост до града, и в същото време осигурява нужното спокойствие
и тишина за една приятна ваканция или уикенд сред природата.

 • Kъщички "Синьо Лято"

  На разположение на гостите са едноетажни къщички, с изглед към морето и гората. Всяка от тях...

 • Зала за събития

  Комплекс „Синьо лято” е вашето място за провеждане на конференции, семинари, срещи, рождени дни и...

 • Почивка в близост до плаж Черноморец

  Разположен на 16-17 км. южно от центъра на град Варна, плаж „Черноморец“ граничи с рибарско селище "Фичоза" и...

 • Снек-бар "Синьо Лято"

  Използвайки традиционни български и интернационални продукти, менюто на заведението ви предлага...

Vik Words bg

Прекрасни бунгала. Нови, изключително чисти, имат всичко необходимо за една приятна почивка далеч от шума на града. Персоналът е много усмихнат и отзивчив, а всичко, което опитахме от заведението беше страхотно. Плажът е разкошен. С удоволствие ще се върнем отново!
Впечатлени сме от желанието на собствениците да съживят това кътче и от стара хижа и стари бунгала да го преобразят в модерно и удобно място за почивка, запазвайки тишината и уединението на мястото, съчетано със сянката на гората и непосредствения достъп до красивия, див плаж.
Страхотни бунгала, прекрасно отношение на персонала, плажът е великолепен. Препоръчвам!
Чудесно място за отмора, прекрасни домакини, майсторка готвачка!!! Къщичките са функционални и удобни, хигиената е на много високо ниво! Препоръчвам мястото на тези, които търсят тишина и природа, но да не забравяме, че ваканционния живот на Варна е съвсем наблизо, тъй че... всеки би се чувстал прекрасно в "Синьо лято"!


Контакт

м-т Черноморец, Варна
blackseavacation@abv.bg
+359 89 844 4767

© 2022 bluesummer.bg. Всички права запазени. Изработено от  IT Solutions